Pàgines

Bata

Bata
A partir del dilluns 19 d'octubre els alumnes hauran de portar la bata. Aquesta es guardarà en el respatller de la cadira.

Plàstica cinquè 27/04/2020

Bon dia nois i noies!

Aquesta setmana us proposem una activitat que pot ser molt divertida! 

La proposta és fer una paròdia, és a dir, una imitació amb humor d'un quadre molt famós. En aquest cas, es tracta del quadre de "El Crit" de l'artista Edvuard Munch.

Aquest quadre, en realitat, representa l'ansietat i l'angoixa que tenim moltes vegades davant de diverses situacions, com per exemple, la que estem vivint en aquests moments. 

Per tant, us proposem a que us atreviu a jugar amb aquesta obra artística, i que canvieu el personatge del quadre per un altre que per a vosaltres tingui un altre significat. Però, només heu de canviar el personatge principal! La resta, ha de ser tot igual.

Per tal de fer-ho una mica més senzill, us deixem un arxiu on trobareu el quadre real, i algunes paròdies fetes, per tal d'ajudar-vos a entendre l'activitat.

El que haureu d'entregar serà el quadre parodiat per vosaltres mateixos, i una petita explicació del que representa per a vosaltres, del que significa.

Us animem a que expresseu el que sentiu i el que penseu a través d'aquesta gran obra.

Endavant! Segur que feu una gran feina!