Pàgines

Bata

Bata
A partir del dilluns 19 d'octubre els alumnes hauran de portar la bata. Aquesta es guardarà en el respatller de la cadira.

Informació important

Hola famílies!

Durant aquestes dues últimes setmanes que no hem anat a classe, hem estat proposant feines per repassar el que havíem anat treballant. En cap cas s'avaluaran. Davant la previsió que el confinament s'allargui, tal com podeu llegir a la plataforma Educamos, hem previst com continuarem treballant. 

Per això, després de Setmana Santa, per ordre del Departament d'Educació, podrem ampliar matèria i avaluar les tasques dels vostres fills. 

Per facilitar la vostra organització, a principi de cada setmana us enviarem per correu la planificació de les feines que hi haurà per aquells 5 dies de cada matèria. I, diàriament, us farem la proposta a través del blog. 

Per començar, aquest divendres rebreu un correu on trobareu totes les tasques que hem proposat aquestes dues últimes setmanes de març. Recordeu que tot han estat propostes i que no s'avaluaran. 

Per facilitar aquesta organització, us demanem que ens feu arribar una adreça de correu per família que obriu habitualment. Allà us enviarem a principi de cada setmana, la planificació de tasques. 

aroasantos@escolapiessantmarti.org
jordivillas@escolapiessantmarti.org
sofiaaragones@escolapiessantmarti.org
mariajosepazos@escolapiessantmarti.org

A l'assumpte del correu escriviu-hi el nom de l'alumne/a, si us plau. 

Després de Pasqua, us explicarem amb més detall el funcionament del correu. 

Moltes gràcies!