Pàgines

Bata

Bata
A partir del dilluns 19 d'octubre els alumnes hauran de portar la bata. Aquesta es guardarà en el respatller de la cadira.

Plàstica cinquè

Hola estimats i estimades! 

Ja sabeu que, a vegades, ens agrada unir una mica assignatures i, com que a socials estem fent l'edat mitjana, us volem proposar fer uns castells medievals! 

Us deixo una miqueta d'informació però, a part, haureu de buscar-ne per internet una mica més, així com imatges, per tal que us surtin uns castells d'allò més macos.

Informació rellevant

El lloc de construcció d'un castell es triava tenint en compte una situació dominant del terreny, per tal de controlar els camins i les terres del seu voltant. 

Parts d'un castell

La torre de l'homenatge era la part important del castell, el pati d'armes era l'espai interior, les torres i les muralles servien per defensar-se dels atacs exteriors, i la porta principal era l'única d'entrada al castell. 

Per fer el vostre castell podeu utilitzar el material que tingueu per casa: ceres, aquarel·les, retoladors... Però...per tal que quedin d'allò més bé, recordeu utilitzar la perspectiva!

Gaudiu molt!